Çağrı yapmıştı! Vatandaş dikkate almadı!

Çağrı yapmıştı! Vatandaş dikkate almadı!

Çağrı yapmıştı! Vatandaş dikkate almadı!

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları bu sabah saat 10:00 itibari ile Kocaeli’ne, Meral Akşener’in evine gittiler. Bilindiği üzere Afyon Kampı’nın son gününde Akşener parti genel başkanlığı görevini bıraktığını açıklamış ve kurultayda aday olmayacağını belirtmişti. Tüm Türkiye’den yola çıkan İYİ Partililer ise Akşener’in evinin önünde oturma eylemleri yaparak ve “Tek adayımız Akşener’dir” açıklamaları yaparak Akşener’i aday olmaya ikna etmeye çalışmışlardı.
Akşener’in evine ise Zonguldak’tan sadece 10 adet özel aracın hareket ettiği öğrenildi. İYİ Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Akşener’in evine gitmek isteyenlerin il başkanlığına başvurması gerektiği çağrısı yapmasına rağmen İstanbul’a özel araç içinde bir başka il yöneticisi ile gitmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Diğer taraftan İYİ Parti Zonguldak’ı dizayn ettiği iddia edilen İYİ Parti 3.sıra milletvekili adayı Fehime Köktürk ise aynı saatlerden Gazipaşa caddesinde görüldü. Çakar’ın Akşener’i ikna etmek için İstanbul’a gitmediği açıkça görülürken İYİ Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ile de siyaseten ters düştüğü iddiaları kulislerde konuşuluyor.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2018, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER