CHP'de adaylar belli oldu

CHP'de adaylar belli oldu

CHP'de adaylar belli oldu

CHP'de Parti Meclis belediye başkan adaylarını belirlemek için toplantı. Parti Meclisi'nde alınan karara göre 105 belediye başkan adayından sonra 140 belediye başkan adayı daha belirlendi. 
CHP Genel Merkezi tarafından Zonguldak’ta Kozlu ve Kilimli ilçelerinin yanı sıra, beş beldenin de adaylar belli oldu.
Kilimli ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Ali Aslankılıç yeniden aday olurken, Kozlu ilçesinde Belediye Başkan adayı Cengiz Bank oldu. Diğer yandan beldelerde ise, Gümeli mevcut Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Çatalağzı mevcut Belediye Başkanı Adnan Akgün ile yola devam etme kararı alan CHP Genel Merkezi, Çaydeğirmeni beldesinde Hayrettin Çataklı, Beycuma beldesinde Hayati Açıkgöz ve Saltukova beldesinde Adayı Alim Genç’i aday olarak açıkladı. 
Genel Merkez, Kilimli ilçesinin yanı sıra Gümeli ve Çatalağzı beldelerinde de mevcut Belediye Başkanları ile yola çıkma kararı vermiş oluyor.     
İLK ADAYLAR EKİM AYINDA BELLİ OLMUŞTU
Öte yandan, geçtiğimiz ay yapılan toplantıda, Alaplı Nuri Tekin, Çaycuma ilçesi Karapınar beldesi Ahmet Aydın, Kdz. Ereğli Kandilli beldesi Mustafa Aydın, Çaycuma ilçesi Perşembe beldesi İsmail İnam, Gökçebey Cem Oktay ve Gökçebey ilçesi Bakacakkadı beldesi Oktay Albuz aday olarak açıklanmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER