KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINA KAZAN GETİRİLDİ..

İYİ Parti Zonguldak’ın tüm ilçelerinde örgütlendi...

KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞINA KAZAN GETİRİLDİ..

 

 İYİ Parti Zonguldak’ın tüm ilçelerinde örgütlenme işlemlerini tamamladı. Zonguldak İl Başkanlığı görevine bir ay önce getirilen Ragıp Bayraktar geride kalan süre içerisinde Zonguldak’ın 8 ilçesinde İYİ Parti örgütlerini kurdu.

Zonguldak’taki örgütlenme çalışmaları hakkında açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız yoğun temas ve istişareler sonucu emeğin başkenti Zonguldak’ta İYİ Parti’nin tüm ilçe örgütlerini oluşturduk. Oldukça yoğun bir süreci geride bıraktık. Bu süreçte değerli bölge halkımızın İYİ Parti’ye gösterdiği sıcak ve samimi ilgi bizlerin umutlarını yeşertmiştir.” Dedi.

ZONGULDAK, İYİ PARTİ’YE GÖNLÜNÜ AÇTI

İYİ Parti’nin Zonguldak’ta kısa zaman içinde teşkilatlarını oluşturmasında en büyük etkenin demokrasi sevdalısı Zonguldaklıların samimi yaklaşımı olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Zonguldak İYİ Parti’ye gönlünü açtı, köyleri, beldeleri ve ilçeleriyle Zonguldak halkı İYİ Parti’yi sahiplenmiştir. Bu sahiplenme duygusu bize büyük heyecan katmıştır. Gençlerimiz, kadınlarımız, orta yaş grupları ve hayır dualarını bizlerden esirgemeyen elleri öpülesi yaşlılarımızdan Allah razı olsun.  İYİ Parti olarak; bölgemizde hiç kimseyi ötekileştirmemeye özen göstermekteyiz. İnsanlarımızın siyasette gülen ve sıcak yüzlere ne kadar çok gereksinim duyduğunu geride kalan 30 günlük süreçte yaptığımız saha çalışmaları ile gördük. İYİ Parti

 

 

 

 

 

Türkiye’de siyasete sevgi dilini kazandırmıştır. Yurdumuzun tüm bölgelerinde olduğu gibi Zonguldak genelinde de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e halkımız büyük teveccüh göstermektedir.” Şeklinde konuştu.

KOZLU İLÇE BAŞKANI DA ATANDI

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Alaplı, Devrek, Çaycuma, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Merkez ilçeden sonra Kozlu ilçemizde de ilçe başkanımızı görevlendirmiş bulunuyoruz. Kozlu ilçe başkanımız Kerem Kazan Kozlu halkı tarafından iyi tanınan ve sevilen bir kardeşimizdir. 1974 doğumlu, evli ve 1 çocuk babası olan Kozlu İlçe Başkanımız Sayın Kerem Kazan ve ekibinin çalışmaları ile bu ilçemizde de birinci parti olacağız.” Dedi.

KAZAN, “KOZLU İYİ OLACAK”

İYİ Parti Kozlu ilçe başkanlığına atanan Kerem Kazan, “Değerli il Başkanımız Sayın Ragıp Bayraktar’ın şahsıma verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için özverili bir çalışma yapacağız. Bizim tek hedefimiz; önce Kozlu’da, sonra Zonguldak’ta ve Türkiye’de İYİ Parti’yi iktidara getirmektir. Kozlu iyi olacak, Zonguldak iyi olacak ve Türkiye iyi olacaktır.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER