Tosun Hedef Gösterdi. "İlk Hedefimiz Zonguldak Belediyesi"

Tosun Hedef Gösterdi. "İlk Hedefimiz Zonguldak Belediyesi"

Tosun Hedef Gösterdi. "İlk Hedefimiz Zonguldak Belediyesi"

Türk Kızılay’ı Zonguldak şube Başkanı Nihat Aygün, Ak Parti İl başkanlığını ziyaret ederek Başkan Zeki Tosun’a hayırlı olsun dedi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “. 2019 seçimlerinin ne denli önemli olduğunu biliyorum. Ama Ak Parti zoru seven bir partidir. Kurulduğu günden beri girmiş olduğu seçimlerde en fazla oyu alarak iktidar olmuş bir partidir. Bunun bilinci içinde daha fazla çalışıyoruz. İlk başta biz Zonguldak’ı yaşanır bir kent haline getirmek istiyoruz. Zonguldak ne kadar yaşanabilir bir kent olursa buradan göçüde önlemiş oluruz. Seçimlerde hedefimiz belediyeyi almak” diyerek Zonguldak Belediyesi’ne talip olduklarını belirtti.
“SEÇİMLER SADECE TÜRKİYE SEÇİMİ DEĞİL”
Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün yaklaşan seçimler öncesi Ak Parti olarak en zor süreci yaşayacaklarına dikkat çekerek, “Biz kongre dolayısıyla başkanımıza hayırlı olsun demek istedik. Hayırlı görevler diliyorum. Bu dönem Ak Parti için çok zor bir dönemdir. Neden? Önümüzde yapılacak olan seçimler Türkiye’nin seçimi değil dünyanın seçimidir. Dünyada ki Türklerin ve Müslümanların umutları Türkiye’dir. Başkana, vekillerimize çok büyük görev düşüyor. Genç bir merkez ilçe başkanı da mevcut. Herkes uyumlu çalışıyor”
“İLK HEDEF BELEDİYE”
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ilk hedeflerinin yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi’ni almak olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi, “Biz yönetimlerimizi oluşturarak vekillerimiz ve 8 ilçe için Zonguldak noktasında ne yapabiliriz onun çalışması içindeyiz. Gece gündüz bu yolda çalışıyoruz. Toplantılar düzenleyerek mahalle ve köyleri geziyoruz. 2019 seçimlerinin ne denli önemli olduğunu biliyorum. Ama Ak Parti zoru seven bir partidir. Kurulduğu günden beri girmiş olduğu seçimlerde en fazla oyu alarak iktidar olmuş bir partidir. Bunun bilinci içinde daha fazla çalışıyoruz. İlk başta biz Zonguldak’ı yaşanır bir kent haline getirmek istiyoruz. Zonguldak ne kadar yaşanabilir bir kent olursa buradan göçü de önlemiş oluruz. Seçimlerde hedefimiz belediyeyi almak. Merkez ilçe başkanımız ile bu noktada çalışmaya başladık. Ayrıca kıymetli vekillerimizin de Ankara’da şehrimiz için yaptığı çalışmaları biliyorum. Sınırlarımızda mücadele veriyoruz. Teröristlerin kökünü kazıyana kadar oradan çıkmayacağız. Vatandaşımızdan destek geldiği müddetçe İnşallah Afrin’de terörün kökünü kazıyacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER