Alaplı'da ramazan ayı yardımı

Alaplı'da ramazan ayı yardımı

Alaplı'da ramazan ayı yardımı

ZONGULDAK - Alaplı Belediyesi ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında 600 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Yardımların hayırsever kişi ve kurumlardan toplanarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

Yardım yapacağımız ailelerin ihtiyaç sahiplerinden oluşmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bunun için ihtiyaç sahibi aileleri titiz bir araştırmayla belirledik. Özellikle ihtiyaç sahibi olduğunu söyleyemeyen ailelere ulaşmaya çalıştık. Hayırsever kişi ve kurumlardan katkılarıyla bu ramazan ayında 600 ailemize ramazan yardımlarını ulaştırdık.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak da oda olarak her yıl ramazan ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kanalıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduklarını belirterek, TOBB kanalıyla Alaplı TSO olarak ramazan ayı dolayısıyla yardımlarımızın dağıtımına başladık. Bu yıl odamıza 666 paket gıda yardımı geldi. Muhtarlarımız vasıtasıyla gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Yardımlarımızı en son kişi kalana kadar ulaştırmaya devam edeceğiz. dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER