Çalışmanın semeresini aldı!..

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin,Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) Genel Başkanlığı tarafından ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ seçildi.

Çalışmanın semeresini aldı!..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, genel merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde birçok il ve ilçelerde temsilcilikleri olan KAMU-DER tarafından yapılan araştırma ve anketler sonucunda ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görüldü. 
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kendisinin böyle bir ödüle layık görülmesinden son derece mutlu olduğunu ve Alaplı halkına yaptıkları hizmetlerin ödülle taçlandırılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.
Alaplı halkına en iyi hizmeti sunmak için gece ve gündüz çalıştıklarını ve Sevdamız Alaplı sloganıyla yola devam ettiklerini belirten Tekin, “Böyle bir ödüle layık görülmem Alaplı adına onur vericidir. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Alaplı’mıza hizmete devam edeceğiz” dedi. 
Öte yandan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in 6 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 13:00’da KAMU-DER Genel Merkezinde gerçekleştirilecek geleneksel ödül törenine katılarak ödülünü alacağı belirtildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER