8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

DÜZCE - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Yalı Mahallesinde hizmet veren esnaf ile bir araya gelen Yemenici, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Yemenici, vatandaşların isteklerini dinlediğini belirterek, Fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Akçakoca için yaptığımız tüm yatırımları istişare etme imkanı bulduk. Hemşehrilerimizin yaptığımız işlerimize verdiği destek bizleri memnun etmiştir. diye konuştu.

- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve AK Parti Akçakoca Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla fidan dağıtımı yaptı.

Vatandaşların ve pazarcı esnafın talepleri ile sorunlarını dinleyen Başkan Yemenici, yaptığı açıklamada, Kadın kollarımız çok anlamlı ve manidar bulduğum bir etkinlik düzenlemişler. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, en güzel fidanları yetiştirenler olarak kadınlarımıza fidan dağıtımı yapacaklar. Etkinlik hem çevre duyarlılığı hem de doğa sevgisi anlamında bazı çevrelere de mesaj nitelikli güzel bir örnek. Kendilerini kutluyorum. Belediyemiz ve partimizin bu ve benzeri etkinlikleri sürecektir. ifadelerinde bulundu.

Yaklaşık 400 çam fidanının dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Lehuza Sarıca da Biz fidanlarımızı dağıtıyoruz. Dikip büyütsünler. Allah, gölgesinde dinlenmeyi nasip etsin dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER