İnşallah bu süreci de hayırlısı ile atlatmamızı nasip eder.

İnşallah bu süreci de hayırlısı ile atlatmamızı nasip eder.

İnşallah bu süreci de hayırlısı ile atlatmamızı nasip eder.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin istifasının ardından boşalan belediye başkanlığı koltuğu için AK Parti il binasında temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayüle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya da katıldı.
Düzce Belediye Başkanı için Belediye Meclis üyelerinin içinden çıkacak adaylar için AK Parti içinde temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklaması öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya tüm meclis üyeleri tek tek görüşme yaptı.
Temayül yoklaması öncesinde parti üyelerine konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin istifasının ardından burada bir temayül yoklaması yapacağız. Mehmet Keleşin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İl Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları, Merkez İlçe ve İGM üyelerimiz oy kullanacaklar diye konuştu.
AK Partinin bir ve beraberliğinden güç aldığını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya Bu millet bizim kaşımıza gözümüze oy vermiyor. Yaptığımız hizmetlere oy veriyor. Biz de yenilenmemizi ve kendimizi geliştirmemiz için çalışmalar yapıyoruz. İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Bardağın dolu kısmını görüp boş kısmını da bilmemiz gerekiyor. Buna göre siyaset yapmalıyız. Çıtamızı yükselteceğiz ve bardağın boş kısmını doldurup dolu kısımların da anlatmak AK Parti olarak bizlerin görevidir şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise İnşallah bu süreci de hayırlısı ile atlatmamızı nasip eder. Bundan sonra Düzcemize hizmet edecek meclis üyemizi biz de teşkilat olarak elimizden geldiği her ortamda, her güzel işlerinde desteklemek için gayretimizi göstereceğiz dedi.
Konuşmaların ardından temayül yoklamasına geçildi. Toplanan oylar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya tarafından Genel Merkeze götürüldü. Temayül yoklamasının ardından 6 Ekim Cuma günü Belediye Başkanı belirlenecek.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER