İtalya'dan yola çıkan bisikletli çift Düzce'de mola verdiler.

İtalya'dan yola çıkan bisikletli çift Düzce'de mola verdiler.

İtalya'dan yola çıkan bisikletli çift Düzce'de mola verdiler.

İtalyan Andrea ile Brezilyalı Maria bisikletleriyle Japonyaya gitmek için çıktıkları yolda Düzcede mola verdiler. Makedonya, Kosova üzerinden Türkiyeye gelen bisikletli çift, Japonyaya ulaşabilmek için pedal basıyor.
İtalyadan yola çıkan iki maceraperest bisikletle Japonyaya gidiyor. İtalyan Andrea Di Paolo ile Brezilyalı Maria Yumi çıktıkları uzun yolculukta Düzcede mola vererek dinledinler. Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu tarafından karşılanan ikili, hem Türkiyede hem Düzcede olmaktan dolayı memnun olduklarını söylerken, Türk insanının çok dost canlısı olduğunu da belirttiler.
Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu, Andrea ve Maria gibi bisikletle yolculuğa çıkanların Japonya güzergahının uzun olması nedeniyle bütün bisikletlilerin hedef rotası olduğunu dile getirdi.
Birol Aksu, Bisikletli arkadaşlarımız Boludan Gürcistan ve Azerbeycan üzerinden rota çizmişler. Japonya turu bisikletçilerin hayallerinden biridir. Dünya turuna çıkan bisikletlilerin çoğu Japonyaya gidiyorlar. Bu turlar 7, 8 ay, 1,5 yıl gibi sürebilen turlardır. Asyanın en ucunda yer aldığı için Japonya onlar için ideal. En heyecanlı turlardan biri dedi.
Bisikletli maceraperest bisikletçi çiftten Andrea Di Paolo ise; Türkiyeye Makedonya ve Kosova gibi ülkeleri geçerek geldik. Türkiyeyi ve Türk insanını çok sevdik. Bizlere çok yardımcı oldular. Hedefimiz Japonya. Buraya gidebilmek için pedal basacağız dedi.
Ardından bisikletli maceraperest bisikletçi çift bisikletlerini kontrol ederek Japonyaya gitmek için yola çıktılar.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER