Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Düzce'de

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Düzce'de

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Düzce'de

DÜZCE - Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Türkiyede ve dünyada önemli değişiklikler olduğunu belirterek, Türkiye merkez bir ülke ve bu görevinde de ciddi işler yapılıyor. dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığını ziyaret eden Cengiz Yavilioğlu, İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetimi ile sohbet etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Yavilioğlu, siyaset akademilerinin Türkiyede toplumla siyasal alanı birleştiren en önemli kurumsal yapılardan birisi olduğunu söyledi.

Bu akademilerin bir okul görevi gördüğünü anlatan Yavilioğlu, Siyaset akademilerinden mezun olanlardan TBMMde ve partilerin en üst mercilerinde görev yapan arkadaşlarımız var. Bu akademilerimiz siyasete hem ciddi bir kalite katıyor, hem de toplum ve siyasal alanı birleştiren önemli bir vazife görüyor. diye konuştu.

Türkiyenin önemli bir süreçten geçtiğine değinen Yavilioğlu, şöyle konuştu:

Türkiyede ve dünyada önemli değişiklikler oluyor. Türkiye merkez bir ülke ve bu görevinde de ciddi işler yapılıyor. Ciddi işlerin yapıldığı ve görüşüldüğü yerlerden birisi Türkiye oldu. Amacımız bu millete, bu ülkeye hükumet olarak daha büyük katkı katmak. Gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın himayesinde bir aile olarak çalışıyor ve gayret ediyoruz. 2002den bu yana çok büyük işler başardık. Mecliste arkadaşlarımız ekonomi, sağlık, eğitim ulaştırma alanlarında ön açma anlamında önemli çalışmalar yapıyorlar.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER