Regaib Kandili idrak edildi...

Regaib Kandili idrak edildi

Regaib Kandili idrak edildi...

Sakarya, Düzce, Karabük ve Bartında Regaip Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Sakaryanın Adapazarı ilçesi Yenikent Camisinde akşam namazının ardından başlayan kandil özel programında Yenikent İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri Kuran-ı Kerim ve ilahi okudu, dua edildi.

Ayrıca Adapazarı ilçesi Karaman 19 Ağustos Camisi, Serdivan ilçesindeki Sapak Camisi ve Bosnalı Hacı Mehmet Camisinde de program düzenlendi.

Vatandaşlar dualara icabet etti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programlar, Mevlid-i Şerif ve duaların okunmasının ardından kılınan yatsı namazıyla sona erdi.

- Düzce

Tek benzeri Pakistanda bulunan ve Selçuklu mimarisiyle yapılan Düzcenin Akçakoca ilçesindeki Merkez Camisinde, Regaip Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Akşam ezanının ardından camiye gelen vatandaşlar namaz kılarak dua etti.

Çocuklarıyla camiyi dolduran vatandaşlar namazın ardından düzenlenen programda sunulan ilahileri dinledi.

- Karabük

Karabükün Safranbolu ilçesindeki Ulu Camisinde akşam namazından sonra düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, dua edildi.

- Bartın

Bartında Regaip Kandili dolayısıyla birçok camide programlar düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından kentteki camilerde düzenlenen programlarda vatandaşlar Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif dinledi, namaz kılıp dua etti.

Merkez Şadırvan, Arap, Orta, Orduyeri, Yukarı Halil Bey, İmam Hatip, Esentepe ve Aşağı camilerini dolduran vatandaşlar, kandilin manevi atmosferini yaşadı.

Yatsı namazının ardından cemaate ikramlarda bulunuldu.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER