Yatılı hafızlık erkek kur'an kursu açıldı

Yatılı hafızlık erkek kur'an kursu açıldı

Yatılı hafızlık erkek kur'an kursu açıldı

Akçakocanın ilk yatılı Hafızlık Erkek Kuran Kursu Darul Erkam Kuran Kursu açıldı. Yukarı Mahalle Rıfat Ilgaz Caddesinde hayırsever bir iş adamı tarafından Müftülüğümüze Kuran Kursu hizmeti vermek üzere bağışlanan üç katlı yapı gerekli tadilat, tefrişat, eklentileri ve çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra 2017-2018 eğitim öğretim dönemine yetiştirilerek hizmete açıldı.
İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı yaptığı değerlendirmede, Akçakocada bir ilki gerçekleştirerek İlçemizin ilk yatılı hafızlık erkek Kuran Kursunu açmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bina birçok aşamalardan geçerek, bu güzel halini aldı. Kurs binamızı, eğitim öğretim zamanı içerisinde açmış olmanın ve bu zamana yetiştirebilmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Binamız üç katlı olup 30 öğrenci kapasitelidir. Şuan bunların 15 tanesi hafızlık yapmaktadır ve bu öğrencilerimiz İmam Hatip Ortaokuluna devam ederken, aynı zamanda da hafızlık eğitimlerini tamamlamış olacaklar dedi.
İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı, bu güzel eserin hizmete açılmasında emeği olan başta binayı bağışlayan hayırsevere, yardımlarını esirgemeyen Akçakoca halkına ve din görevlilerine çok teşekkür etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
erkanaslan
erkanaslan - 5 yıl Önce

bende okumak istiyorum hafızlık bolumu ama yaşım 19 kabul edermisin benim icın

Harun
Harun - 1 yıl Önce

Hocam bende hafız olmak istiyorum yaşım18 kabul edermisiniZ

SIRADAKİ HABER