Bahçeşehir okulları Ereğli’de

Bahçeşehir okulları Ereğli’de

Bahçeşehir okulları Ereğli’de

Kdz Ereğli İlçesinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılındahizmete açılacak olan Bahçeşehir Okulları Ereğli Kampüsü tanıtım programı gerçekleştirildi.Çok sayıda Eğitimci ve Davetlinin katılımıyla gerçekleşen program öncesiKokteyl verildi. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında hizmete açılacak olanBahçeşehir Okulları Ereğli Kampüsü tanıtım programı gerçekleştirildi. GülüçBüyük  Anadolu Otelde düzenlenen tanıtım toplantısında saygıdurusunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı söylendi. Bahçeşehir Okullarınıanlatan tanıdım filmi, katılımcılar izletildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, davetedildiği kürsüde yaptığı konuşmada, eğitim konusunun önemsenmesi gerektiğinibelirterek, “bunu önemsiyoruz çünkü eğitim çok önemlidir. Eğitim olmadan hiçbirşey olmaz. Ereğli, Zonguldak ve Türk halkı, eğitimin en iyisini hak ediyor”dedi.

“GELECEĞİN EĞİTİMİNİ BUGÜN UYGULAYACAĞIZ”

Bahçeşehir Okulları Ereğli Eğitim Kampüsü Kurucusu OğuzKarahan da, Bahçeşehir ailesine dahil olmaktan dolayı gururlu olduklarınısöyledi. Yılardır eğitim çalışmaları içinde yer aldığını, ülkeye yapılacak enbüyük katkının ise üretmek olduğunu anladığını belirten Karahan, şöyle dedi: “Yaptığım bu yatırımda, yüreğim heyecanla doluyor.Karadeniz Ereğli, Türkiye’ye katkı sağlayacak bir yatırım, geleceğimizi emanetedeceğimiz pırıl pırıl gençler yetiştirecek. Bu gençler, Bahçeşehir okullarıgibi 23 yılık eğitim tecrübesine sahip, Türkiye’nin en büyük ve güçlü kurumuçatısı altında yapmak, bizi daha da heyecanlandırmaktadır. Türkiye’de, eğitimöncülüğünü yürüten Bahçeşehir okullarında, Karadeniz Ereğli Kampüsü olarak,geleceğin eğitimini bugün uygulayacağız.

TOPLAM 52 DERSLİK

Kurumun Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyarise velilere seslenerek, 4 yaşında anaokulu eğitimleri başlanacak çocukların,24 yaşında bitecek üniversite eğitimi dönemine kadar eğitimlerine talip olduklarınısöyledi. Boyar, 11 bin metre kare alana kurulacak 52 derslik Ereğli Kampüsü’nün2017-2018 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceğini, sözlerine ekledi.

Kurumun Pazarlama Direktörü Senem Dinçer de bilim,teknoloji, matematik, mühendislik ve sanat dallarının birleşimi anlamına gelenS.T.E.M+A eğitim sistemini uyguladıklarını, öğrencileri, geleceğe en iyişekilde hazırladıklarını anlattı. Davete katılan velilerin soru- cevap faslıile süren toplantıda, kurumu tanıcı broşürlerin dağıtımı ile son buldu.

Toplantıya Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay,AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı SertanOcakcı, eski Ereğli Belediye Başkanı Hali Posyık ile öğretmen ve velilerkatıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER