EĞİTİM YAYGINLAŞTIRILIYOR

EĞİTİM YAYGINLAŞTIRILIYOR

gundemeregli.com-Türk Kızılay Derneği tarafından Kdz Ereğli Öğretmenevinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)desteği ile yapılan eğitimlere katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Kdz Ereğli öğretmenevinde yapılan toplantıya, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Kızılay Kdz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ve öğretmenler katıldı.

Proje amaçlarının toplum giderlerini teşkilatlandırma ve afet zararlarını azaltma programı olduğunu belirten Uzun şu görüşlere yer verdi:

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2013, 13:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut BU NASIL PROJE
Mahmut BU NASIL PROJE - 11 yıl Önce

Neyin eğitimi yaygnlaştırılıyor anlamadım açıkçası. Eğer bu sözde projede hedef öğretmen ve idarecileri eğitmekse, onlar zaten eğitimli. Düşünsenize zaten her gün derste anlatılan konuları sanki hiç duyamışlar gibi öğretmenlere anlatarak insanları ne yerine koyuyorlar belli değil ve bunları insanlarımıza öğretmenlerin ve imamların anlatmasını istiyorlar, hedef ise kendi hazırladıkları proje başarılı olacak, aferin alacaklar. Merkezde yapacağınıza bu seminerleri gidip köylerdeki mahallelerdeki vatandaşlarımıza anlatsanıza kendiniz. Kendileri uğraşmayacak ama herkes onların proje dedikleri bu zaten ders müfredatında bile olan ve neredeyse ayda en az bir kez anlatılan konuları tekrar anlattığında projeleri gerçekleşmiş olacak. Ya proje dediğimiz şeyler ne kadar da basitleşmiş haberimiz yok. Ya da bizler proje ne demek anlamadan hareket etmişiz bu güne dek.

SIRADAKİ HABER