TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde TED Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilentanıtım günleri yoğun bir ilgi gördü.

Ted koleji tanıtım günleri etkinlik kapsamında öğrenci velilileri öğretmenleri ve okulu tanımaya çalıştı.Öğrenciler bol bol eğlendi.

Anasınıfı etkinlikleri kapsamında Mini TED adaylarıyla kesme yapıştırma, boyama, TED ile buluşturma etkinliği yapıldı. Miniklerle öğretmenler, oyun hamurlarıyla İngilizce karakterler oluşturdular. Minikler karakterleri de kendi hayal dünyalarında şekillendirdiler.

ÖĞRENCİLERE SUNUMLAR YAPILDI

1.,2.,3.,4. Sınıflar Eğitim Öğretim Programları kapsamında Okulun 1.,2.,3.,4. sınıflarında akademik ve sosyal gelişim açısından ayrıcalıklı olarak hangi çalışmaların yapıldığı, bu sınıflarda hangi becerileri kazandığı hakkında bilgiler verilirken ,Ayrıca etüt saatlerinde okul çıkışı 15.30-17.30 arası öğrencilere ödev tamamlama pekiştirici çalışmalar yapma, sosyal etkinlik gibi çok verimli çalışmaların nasıl yapıldığı hakkında sunumlar yapıldı.

5.,6.7. Sınıflar Branş Öğretmenlerinin Sunumu ile 5.,6.,7. sınıfa giren(Türkçe,Matematik,Fen,Sosyal) branş öğretmenleri, ders programları hakkında sunumlar yaptı. Fen ve Teknoloji öğretmenleri ve öğrencileri, Fen ve Teknoloji laboratuarında basit devreler, öz kütle karşıtı, kimyasal deneyleri; gelişmiş LCD ekranlı elektronik bio mikroskoplarla gerçekleştirdi.

Müzik ile TED adayları, müzik dalında; piyano,gitar,keman,yan flüt, trompet, tranbon, tuba, suzafon, klarnet, saksafon gibi müzik aletlerini tanıdılar.Müzik aletlerine dokunmanın ve çalmanın mutluluğunu yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2013, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER