ESKİ FUTBOLCULARDAN BAŞKAN AKDEMİR´E ZİYARET

ESKİ FUTBOLCULARDAN BAŞKAN AKDEMİR´E ZİYARET
gundemeregli.com-Zonguldakspor´un 1973-1974 yılında ikinci ligten birinci lige çıkarak şampiyon olan eski futbolcuları Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir´i ziyaret etti.
Zonguldakspor´u 1973-1974 yılları arasında birinci lige çıkartan Gediz, Yusuf, Güngör ve Celal, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir´i makamında ziyaret etti. Zonguldak Kömürspor - Ankara Adliyespor arasında oynanan şampiyonluk maçı için Zonguldak´a geldiklerini belirten eski futbolcular, Zonguldak Kömürspor´un son on dakika yediği gollerle, üçüncü lige çıkamamasına üzüldüklerini belirtti. Futbolcular, O yıllarda aynı seyirci ile taraftar coşkusunu görmüştük. Zonguldakspor´un yeri hiç bir zaman BAL ligi değil, Süper Lig olmalıdır diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Benim eski dostlarım yıllar sonra hem Zonguldakspor maçını izlemeye geldiler. Ardından da beni ziyaret ettiler. Son derece memnun kaldım. Kendileri geçmiş yıllarda başarılı futbolla büyük hizmetler vermiştir dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER