Utku Koleji’nde Geri Dönüşüm Farkındalığına dikkat çekildi

Kdz. Ereğli Özel Utku koleji kurumları Ortaokulu Müdür yardımcısı Varol Hızal, öğrencilereGeri Dönüşüm Farkındalığı yaratmak adına uygulamalı olarak bilgiler verildiğini belirterek, Utku koleji yönetimi olarak, Okulunuza koyduğumuz geri dönüşüm kutusu ile öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz “dedi.

Utku Koleji’nde Geri Dönüşüm Farkındalığına dikkat çekildi

Kdz. Ereğli Özel Utku koleji kurumları Ortaokulu Müdür yardımcısı Varol Hızal, öğrencilereGeri Dönüşüm Farkındalığı yaratmak adına uygulamalı olarak bilgiler verildiğini belirterek, Utku koleji yönetimi olarak, Okulumuza koyduğumuz geri dönüşüm kutusu ile öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz “dedi.

Kdz. Ereğli Özel Utku koleji tarafındandoğada kaybolması yüzyıllaralan atık malzemeler ile ilgili Geri Dönüşüm Farkındalığı yaratmak adına okul öğrencilerine bilgi verildiğini belirten Hızal yazılı açıklamasında şunları söyledi “Her geçen gün kirlenen dünyamızda atık malzemelerin doğada kaybolması yıllar hatta yüzyıllar alırken geri dönüşüme kazandırılarak tekrar kullanıma hazırlanmaları mümkün. Utku Koleji kafeteryasında bulunan kalem veren geri dönüşüm kutusu öğrencilerin içine attığı her pet şişe, teneke kutu yada karton kutuya bir kalem hediye ederken doğa sevgisi ve geri dönüşümün önemini kavrama konusunda farkındalık yaratıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER