KONAK ARTIK DAHA GÜVENLİ

KONAK ARTIK DAHA GÜVENLİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Kaymakamlığının da içinde bulunduğu Hükümet Konağının giriş kapısına güvenlik amacıyla X-Ray cihazı takıldı.

Daha önce belediye, Emniyet Müdürlüğü ve Adliye binasında bulunan x-ray cihazı hükümet konağına da takılarak ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarındaki x-ray cihazı sayısı dörde yükselmiş oldu.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı çevresine İle Emniyet Müdürlüğü tarafından yerleştirilen güvenlik kameralarından sonra vatandaşların giriş ve çıkış yapacakları Hükümet Konağı kapısına X-Ray cihazı yerleştirildi. Kdz. Ereğli’de sadece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adliye binası, Belediye hizmet binası girişinde kullanılan X-Ray cihazı metal ayrımı yaparak, çanta ve kutulardaki metalleri gösterdiği kaydedildi. Hükümet Konağı girişinde vatandaşların yanlarındaki çanta ve benzeri eşyaları ile kendileri X-Ray cihazından, metal detektörden geçecek.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, x-ray cihazını geçen yıl talep ettiklerini ve ödeneğin çıktığını ifade ederek, “Cihazı 10-15 gün önce binamızın girişine taktırdık. Polis memuru arkadaşımız da bina girişinde gerekli önlemleri alıyor. Gerekli bir hizmetti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER