Patronlardan darbe girişimine sert cevap

Patronlardan darbe girişimine sert cevap

Patronlardan darbe girişimine sert cevap
 Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) yurt içinde ve yurt dışında bulunan bütün teşkilatları darbe girişimine karşı ayaklandı. 
Türkiye İş Dünyası Türkiye Sanayici İş Kadınları ve iş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezinde Genel Başkan Nezaket Emine Atasoyun başkanlığında olağanüstü toplandı. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişime çok sert bir şekilde cevap verildi. İş dünyasının ortak deklarasyonu Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy yaptı. Yapılan açıklamada 15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanmış bir gurup cuntacı asker tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletinin üniter yapısını değiştirmeye anayasal düzeni yıkmaya yönelik saldırı asla kabul edilmez. Türk Milletinin kendine ait savaş uçaklarıyla kendi ülkemizin Başkenti Ankaranın sabahlara kadar bombalanması, Cumhurbaşkanlığının bombalanması, Başbakanlığının bombalanması, TBMMnin bombalanması ve daha birçok kamu kurum binalarının bombalanması kabul edilemez bir durumdur denildi.
Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Türk Milletinin Milli iradesine yapılan bu saldırı ve darbe girişimine teşebbüs edenleri en ağır bir şekilde yargılanmaları için ne gerekiyorsa yapmalıdır. Türkiye iş dünyası olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım ve hükümetimize güvenimiz tamdır dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 06:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER