14.DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

14.DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ
Alaplı ilçesi Çok Programlı Lisesi 14.Dönem mezunları için bir tören düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen törene Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Alaplı Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Can, mezun öğrencilerden mutluluk ve gurur duyduklarını ve onlara ne kadar güvendiklerini söyledi
Olış öğretmenleri adına konuşan Muhasebe Finansman Gurubu Öğretmeni Sevgi Irmalı, 14. Dönem mezunlarına seslenerek, Burada kazandığınız bilgi, beceri ve donanım yolunuzu aydınlatacaktır dedi.
Konuşmaların ardından gelenekse bayrak ve okul flamasının devir teslim töreni gerçekleştirildi. Türk bayrağını, 12- B sınıfı mezunlarından Burak Ocak&[#]8217;ın elinden alan 11-C sınıfı öğrencisi Şeyda Öztürk Bayrağı sonsuz bir saygıyla taşıyacaklarını söyledi. Çok Programlı Lise flamasını 12-TM/D sınıfı mezunlarından Tolga Ergül&[#]8217;ün elinden alan 11-A sınıfı öğrencisi M. Enes Erdoğan okul flamasını gururla sahipleneceklerini belirtti.
Okulu başarı ile bitiren öğrencilere ödülleri Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürleri Hüseyin Uysal, Salih Dirican tarafından verildi. Okul birincilerinin mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu levhayı çakması ve öğrenciler tarafından mezuniyet pastasınınım kesiminin ardından tören öğrencilerin hep birlikte havaya kep atmaları ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER