YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE EĞİTİM

YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE EĞİTİM
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Aile Danışma Merkezi yeni evlenecek ve yeni evlenmiş çiftlere evlilik ve aile hayatı hakkında seminer verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Aile Danışma Merkezi yeni evlenecek ve yeni evlenmiş çiftlere evlilik ve aile hayatı hakkında Kozlu Meydan Düğün Salonunda seminer vererek aileleri bilgilendirdi. İlk kez uygulanan programda Kozlu´da bilgilendirme semine Kozlu Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Yılmaz, ADM Müdür Yardımcısı Cemal Bayraktar, Kozlu merkeze bağlı 7 mahalle muhtarı ve Kozlu belediye personelinin yanı sıra yeni evlenecek çiftler katıldı.
Yeni evlenecek çiftler ve evlenmiş çiftler için düzenlenen konferansta, evlilik ve aile hayatı hakkında sunum yapıldı. Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Özge Saraçlı, Zonguldak Aile Danışmanı Merkezi ve Sosyal Hizmet Uzmanı Şener Özver ve Aile Sosyal Politikalar AEP İl Temsilcisi Ayşe Çetin, &[#]8216;Evlilik ve aile hayatı&[#]8217; konulu sunum yaptılar. Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri başlığı altında aile içi iletişimin temel unsurları, sağlıklı bir evlilik ve evlilik çatışmasına sebep olan faktörlerle çözüm yolları anlatıldı. Son olarak &[#]8216;Evlilik ve sağlık&[#]8217; konu başlığı altında aile planlaması, üreme sağlığı ve yardımla üreme teknikleri gibi konular ele alınan sunumda &[#]8216;hukuk&[#]8217; konu başlığı altında ise &[#]8216;İlk tuğla aile ve aile içi şiddet&[#]8217; alt başlıkları altında konuları anlattılar.
(SD-OS-Y)

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 06:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER