6 yaşındaydı... Dedesi ile yan yana gömüldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oyun parkında bayılan çocuk hayatını kaybetti. Oyun parkında kalbi durduğu öğrenilen çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

6 yaşındaydı... Dedesi ile yan yana gömüldü

Olay ilçeye bağlı Kestaneci mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre babası Ramiz Avşarı kaybeden Sibel Yıldırım, eşi Yener çocukları Ömer (6) ve Yunus (4) ile birlikte baba evine geldi. Cenazenin defni sırasında oyun parkında arkadaşları ile oynayan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım, kaydıraraktan kaydığı sırada düşerek baygınlık geçirdi. Aileye haber verilmesinin ardından 6 yaşındaki Ömer vakit geçirmeden özel hastaneye götürüldü. Yolda kalbi duran Ömer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  6 yaşında hayatını kalp krizinden kaybeden Ömer, dedesi Tamiz Avşarın yanına defnedildi. Babasını toprağa verdiği gün oğlunun öldüğünü öğrenen anne Sibel Yıldırım büyük üzüntü yaşadı.

ÖNCE BABAMI SONRA YEĞENİMİ KAYBETTİM

Bir gün arayla hem babasını hem de yeğenin,i kaybeden İsmail Avşar, yeğenin hiç bir rahatsızlığının olmadığını söyledi. Dayı Avşar konuşmasında Dün babamın cenazesi vardı, onu defnediyorduk. Saat 17.00 civarında yeğenim parkta oynarken düşüp bayılmış. Çocuğu hastaneye götürmüşler, kalp krizi geçirmiş. Hastanede vefat etti, bu günde toprağa verdik. Bir rahatsızlığı yoktu. Bir anda düşüp kalp krizi geçirmiş, küçük yaşta” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER