ALAPLI´DA MARKETİ SOYDULAR

ALAPLI´DA MARKETİ SOYDULAR
gundemeregli.com-

Alınan bilgiye göre, saat 03.50 sıralarında Alaplı ilçesinde bir süper marketten yaklaşık 12 bin 500 TL civarında hırsızlık yapıldı. Hırsızlık, marketin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olayla ilgili konuşan süpermarketin sahibi Ahmet Aydın, Marketimize giren zanlı, yanında getirdiği iki çuvala raflardaki sigarları dolduruyor. Ancak raflarda kalan sigaraları da bırakmamak için markette bulunan çöp poşetlerinden en büyük boy olanlardan bir tanesini daha alarak kalan sigaraları da alıyor. Ve sonra kasadaki nakit parayı da alarak elini kolunu sallaya sallaya markete girdiği gibi çıkıyor dedi.
Aydın, güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra soygunun tamamen planlanarak yapılmış olduğunu düşündüklerini belirterek, Soygunun gerçekleştiren kişi ya da kişiler, önce marketimizin altında atıl durumda bulunan eski bir tekstil fabrikasına girmişler. Daha sonra tekstil fabrikasının ikinci katına girerek, içerde buldukları eşyaları kullanarak, marketimizin arka kısmında bulunan balkona girerek oradan içeri girmişler diye konuştu.
Güvenlik kamerasında sadece bir kişinin görünmesine rağmen bir kişinin böyle bir soygunu gerçekleştirebileceğini sanmadığını belirten Aydın, ilçede son altı ay içerisinde 4-5 hırsızlık olayının olduğunu ve hırsızlık olaylarının hiçbirinin aydınlatılmadığını söyledi. Aydın, başka insanların böyle olaylarla mağdur olmasını istemediklerini belirterek, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün soygunu gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 06:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER