ANNELERDEN YEMEK

ANNELERDEN YEMEK
Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Anneler Derneği Tarafından yemek düzenlendi.
Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Bakacakkadı 100. yıl dinlenme tesislerinde Anneler Derneği tarafından yemek gerçekleştirildi.
Yemeğe, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ın eşi Didem Ayyıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan&[#]8217;ın eşi Saime Toptan, Anneler Derneği Başkanı Nevin Aytaç, TSO Başkanı Salih Demir&[#]8217;in eşi Şengül Demir, Anneler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz ve çok sayıda anne katıldı.
Düzenlenen yemekte konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan&[#]8217;ın eşi Saime Toptan, &[#]8220;Pazar günü Anneler günü. Anneler Derneği bu toplantıyı anneler için düzenlemeyi düşünmüşler. Anneler günü, babalar günü veya diğer günler toplumda şöyle bir algı var, bunlar sadece bir gün değil günlerce olmalı. Böyle günlerin olması da güzel. Çünkü bu günleri algılamayan insanlarımız var. Onlara bazı hatırlatmalar yapabilmek lazım. Anne içerisinde, sabrı, sevgiyi, ilgiyi ve güzelliği barındıran çok değerli bir varlıktır. Annelerimiz sadece sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. Buradan bütün annelere sevgilerimi yolluyorum&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;ın eşi Didem Ayyıldız, &[#]8220;Böyle bir anlamlı bir günde Türkiye Anneler Derneği&[#]8217;nin Zonguldak Şubesinin yapmış olduğu böyle bir programda, bu değerli insanlarla çoğu annemiz bir arada olmaktan kendi adıma çok büyük mutluluk duydum. Onların nezdinde, önce Zonguldak&[#]8217;taki annelerimizin sonra bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum&[#]8221; dedi.
Daha sonra konuşma yapan Anneler Derneği Başkanı Nevin Aytaç ise &[#]8220;Bütün dünyada ikinci Pazar anneler günü olarak kutlanıyor. Bizde Türkiye Anneler Derneği olarak bugün hanımlarımızla burada bir yemek yemek istedik. Pazar günü hediye vereceğimiz, yılın annesi seçtiğimiz ailemiz sakat olduğu için buraya getiremedik. Pazar günü onu ziyaret edip anneler gününü kutlayacağız. Anneler günümüzde Zonguldak&[#]8217;ın yılın annesini ilan edeceğiz&[#]8221; şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2012, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER