Bekçiyi Yaralayarak Kaçtı

Bekçiyi Yaralayarak Kaçtı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bekçilerin dur ihtarına uymayan sürücü bekçinin koluna çarparak yaraladı.

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesi Sanayi Sitesi’nde görevli bekçiler akşam saatlerinde şüphe üzerine harekete geçerek bir araca ikazda bulundu. Dur ihtarına uymayan sürücü hızla aracı sürerek görevli bekçiyi koluna çarparak yaraladı.

Kontrolden kaçan aracın Düzce’ye gittiği ve Düzce İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli V.T ve T.K yakalanarak Karadeniz Ereğli Cezaevi’ne teslim edildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: “03.11.2022 günü İlçemiz Kışla Mahallesi Sanayi Sitesinde görevli Çarşı ve Mahalle bekçilerimizin şüphe üzerine kontrol etmek istediği bir araç ikazlara uymayarak bir personelimizin koluna çarparak kaçmıştır.

Yapılan çalışmalar sonrası Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce kontrolden kaçan aracın Düzce İline gittiği tespit edilmiş, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ile kurulan koordine sonrası Şüpheli V.T. ve Şüpheli T.K. yakalanmıştır.

Araç içerisinde ekiplerimizce yapılan kontrollerde farklı bir araçtan çalınmış motor aksamı ve başkası adına tescil kaydı olan plaka tespit edilmiştir.

Şüpheli şahıslar 05.11.2022 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Kdz Ereğli Cezaevine teslim edilmişlerdir.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2022, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER