ÇOCUKLAR SAĞLIKLI BESLENEMİYOR

ÇOCUKLAR SAĞLIKLI BESLENEMİYOR

Ali Topaloğlu, ekonomik kriz tüm hızıyla devam ederken ülkeyi yönetenlerin sürekli gündem değiştirip bu durumu unutturmaya çalıştığına dikkat çekerek, muhalefetin de bu durum karşısında yeterli olmadığını söyledi.

İktidar partisinin seçimler yaklaşırken sadece umut sattığına işaret eden Topaloğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yoksulu daha yoksul varsılı daha varsıl eden bu düzeni sürdürmek için her yolun mubah olduğunu gösteriyor. 20 yıldır ülkeyi yönetenlerin bugün gelinen noktada hiçbir mazereti olamaz.

Çocuklar, Gençler temel gıdaya ulaşamıyor. Sağlıklı beslenemiyor. İnsanlar artık meyveyi sayarak alıyor. Bitecek diye korkarak yiyor. İnsanlar artık arkadaşına bir çay ikram etmekten kaçınır hale geldi. Bu durumu kabul etmiyoruz. BU ASLA KADER OLAMAZ Olsa olsa uygulanan yanlış politikalardır.

Ülkenin Ekonomisinden sorumlu Maliye bakanı son açıklanan enflasyondan sonra, Kimse bize halkı enflasyon altında ezdiniz diyemez demiştir. Gerçekten şaka gibi. Maliye bakanı kendini eleştirenlere doktora gidin demişti. 
NURETTİN NEBATİ' NIN HİÇ BEKLEMEDEN BİR PSiKOLOG'A GÖRÜNMRESİNİ ÖNERİYORUZ. Artık vatandaşın aklıyla dalga geçmeyin. 

Evet iktidar her açıdan ülkeyi yönetmez hale gelmiş bir avuç sermayeye kendini teslim etmiştir. önümüzdeki seçimler biz yoksul halklar için bir fırsat bir dönüm noktası olacaktır. Hep birlikte bu düzeni ve iktidarı değiştireceğiz."

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER