BU SEFERDE OĞLU İÇİN ÇATIYA ÇIKTI!

BU SEFERDE OĞLU İÇİN  ÇATIYA ÇIKTI!

Karadeniz Ereğli ilçesinde yedi katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Abdullah Ç., eşi ve çocuğunun olay yerine getirilmesi ile ikna edilerek çatıdan indirildi.

Olay ilçeye Bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde buluna yedi katlı binanın çatısında meydana geldi. . Çocuğunu görememesinden dolayı intihar girişiminde bulunan Abdullah Ç. yi ikna için İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ereğli belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, psikolog ve polisler büyük çaba gösterdi. Çocuğunu görmek istediğini ifade eden Abdullah Ç. nin eşi ve çocuğu binaya getirildi. Yapılan görüşmenin ardından Abdullah Ç. çatıdan indirildi. İşlemleri için karakola götürülen Abdullah Ç. nin daha öncede birçok kez intihar girişiminde bulunduğu, bugün cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Abdullah Ç. nin geçtiğimiz yıl Aralık ayında da Kaymakamlık binasına giderek duvarda asılı bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını yırtarak küfür ve hakaretlerde bulunmuş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı. Abdullah Ç. Şubat ayında da Ak Parti binasına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Zanlının eşi ile boşanma davasının devam ettiği, çocuğunun velayetinin annesine verildiği ve eşinin şikâyeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER