"Çebi Grup,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Mesaj Gönderdi"

Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

"Çebi Grup,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Mesaj Gönderdi"

Gazetecilik mesleğinin büyük özveri gerektiren çok değerli bir meslek olduğuna değinen Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent HamzaçebiZonguldak yerel basın mensupları başta olmak üzere tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

“Çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak amacıyla 10 Ocak günü düzenlenen bir kutlama günü. Ancak bugünün anlam ve önemini bulması için günümüzde gazetecilik mesleğini icra edenlerin çalışma şartlarına ve mesleklerini ne kadar özgür bir ortamda gerçekleştirebildiklerine de bakmak gerekir.” diyen Hamzaçebi mesajının devamında şunları kaydetti:

“Basın mensuplarının mesleğini özgürce yapması halkın haber alma hakkı için çok büyük önem teşkil etmektedir. Gazetecilik mesleğinin misyonu şeffaflık ve özgürlük ile ortaya konulabilir. Şeffaflık basın mensuplarının haber alma hakkını kolaylaştırdığı gibi özgürlük bu haberleri en doğru şekilde yayın organlarına aktarma ortamı yaratır. Şeffaflık ve özgürlük olmadan bir basın mensubunun mesleğini icra etmesi son derece zordur.

Tüm zorluklara rağmen mesleğinin değerlerine bağlı kalıp çağın gereksinimlerine uyum sağlayarak gazetecilik yapan herkesi tüm samimiyetimle kutlarım.

Bu düşüncelerle, gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, son derece onurlu ve saygın addettiğim, kutsal mesleklerinde üstün başarılarının devamını dilerim".

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER