Deniz Yavuzyılmaz, Turkcel, Vodofone ve Türk Telekom'a Uyarı

Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Kahramanmaraş depremi sonrasında GSM operatörlerinin hizmet veremediği için enkazdaki vatandaşlara ulaşılamadığını belirterek, aynı şeyin yaşanmaması için Turkcell, Vodofone, Türk Telekom’u uyardı.

Deniz Yavuzyılmaz, Turkcel, Vodofone ve Türk Telekom'a Uyarı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’dan 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde, hizmet veremeyen GSM operatörlerine yeni uyarı geldi.

Yavuzyılmaz, hizmet veremeyen Turkcell, Vodofone, Türk Telekom gibi firmalar nedeniyle enkaz altında kalan vatandaşların, yardım taleplerini yakınlarına ve yetkili kurumlara ulaştıramadığını bununda deprem trajedisini katladığını belirtti. Benzer durumların deprem ya da afet durumlarında benzer durumların yeniden yaşanmaması için isim vermeden uyaran, Yavuzyılmaz’ın açıklaması şu şekilde; “Kahramanmaraş merkezli depremlerde çöken ve enerjisiz kalan cep telefonu baz istasyonları nedeniyle yüzlerce, binlerce vatandaşımız enkaz altından sesini duyuramadı… Bu hayati konuda afet öncesi tedbirlerin alınması, kontrollerin yapılması için mücadeleyi sürdürüyorum!”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER