EREĞLİ TSO´DAN ZİYARETLER

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, Kdz. Ereğli Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur ve Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz´ı makamında ziyaret etti.

EREĞLİ TSO´DAN ZİYARETLER
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetin, Muhammet Likoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile birlikte Kdz. Ereğli Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur ve Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
İlk olarak Kdz. Ereğli Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur&[#]8217;u ziyaret eden Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, beraberindekiler karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, ilçede liman ihtiyacı ve mevcut limanlarda ki sıkıntılara değindi.
.Kdz. Ereğli Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur da Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetin, Muhammet Likoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar&[#]8217;ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Okur, yeni başladığı görevde Ereğli için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ve burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, beraberindekiler daha sonra Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda yaklaşık yarım saat süren sohbette Ereğli&[#]8217;nin ekonomik durumu ve ileriye dönük yapılması planlanan çalışmalarla ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetin, Muhammet Likoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar&[#]8217;ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç de Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz görevinde başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2012, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER