TEK YÖN UYGULAMASI İŞYERİ KAPATTI

Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde Ali Alp Caddesinde geçen haftadan itibaren uygulamaya başlayan tek yön uygulaması bazı iş yerlerinin kapanmasına neden oldu.

TEK YÖN UYGULAMASI İŞYERİ KAPATTI
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde geçen haftadan itibaren uygulamaya başlayan tek yön uygulaması bazı iş yerlerinin kapanmasına neden olurken, bazı işyeri sahipleri de kendilerine başka alanlardan kiralık işyeri arıyor.
Ali Alp Caddesi Rampalı İş Merkezinde işyeri sahibi Fatih Orhan, tek yön uygulamasının esnaf için kabusa dönüştüğünü söyledi.
Orhan, &[#]8220; Rampalı İş Merkezindeki iş yerleri kan kaybederken bu uygulama işe daha fazla kan kaybetmeye başladı. Yanı başımızdaki bir manav tek yön uygulamasının ardından iş yerini kapattı. Çünkü araçlar buradan geçtikten sonra tekrar geri gelemiyorlar. Geri gelmek içinde tüm Alaplı&[#]8217;yı dolaşmaları gerekmektedir. Bu kadar zahmetli ve uzun yolu tekrar dolaşmaktansa hiç uğramamayı yeğliyorlar. Manav arkadaşımızın kapattığı dükkanının önüne seyyar manav gelip satış yapabiliyor. Hem de trafiği engelleyerek. İnşallah bu uygulama devam ederken esnaf arkadaşlarımız daha fazla mağdur olmaz. Ben sahsım olarak tek yön uygulamasından ticarethane sahibi olarak memnun değilim. Bu sorunu oldu bittiye getirmemek lazım&[#]8221; dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2012, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER