EREĞLİDE UYUŞTURUCU

EREĞLİDE UYUŞTURUCU

Karadeniz Ereğli’de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada yakalanan 4 kişi hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti ve Silah Kanunu’na muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce 17 Ocak ve 18 Ocak 2023 tarihlerinde yapılan uygulama ve denetimlerde 4 şüpheli şahıs yakalandı.

17 Ocak günü Motosikletli Polis Timlerince bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. H.D ve T.A isimli şüpheli şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

18 Ocak günü ise Narkotik ve Asayiş Ekiplerince F.G ve R.E isimli şüpheli şahıslardan bir miktar metamfetamin maddesi, bir miktar esrar ve 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca 5 adet fişek ele geçirildi.

R.E isimli şüpheli şahsın Uyuşturucu Madde kullanmak suçundan arandığı tespit edildi. R.E isimli şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. F.G isimli şüpheli şahsa ise Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti ve 6136 SKM suçundan adli işlem başlatıldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER