Erol Mekik'e Son Görev

Eski Zonguldak Barosu Başkanı Erol Mekik geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybetti. Mekik için Zonguldak Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Erol Mekik'e Son Görev

80 yaşında, evli ve iki çocuk babası Erol Mekik uzun süredir lenf kanseri tedavisi görüyordu.
Adliye önünde yapılan uğurlama törenine;  Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak, Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, Baro eski Başkanı Özel Eroğlu ve İbrahim Kerem Ertem, Adliye birim müdürleri, avukatlar ve Adliye personeli katıldı.
Adliye önündeki uğurlama törenine Erol Mekik'in çok sevdiği 1974 model Volkswagen aracı da çiçeklerle süslenerek getirildi. 

Zonguldak Baro Başkanı İlker Kapkaç, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada "Bugün baromuzun çok büyük bir kaybı nedeniyle biradayız. Çok sevdiğimiz avukat Erol Mekik uzun süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Hukukun üstünlüğünü her daim savunan, güçlü avukat nasıl olur, ben kendisinde gördüm. Zonguldak Barosu’nda gözümü Erol Mekik ile açtım. Staj dönemimde ve sonrasında nasihatları her zaman üzerimde olmuştur. Bana olan emeğini hiçbir zaman unutmam. Zonguldak barosuda unutamaz. Her zaman hatıraları ne nasihatları ile anılacaktır. Erol başkanımızın ailesine sesleniyorum. Acınızı paylaşıyoruz. Her daim yanınızdayız" dedi. 

Konuşmaların ardından dualarla helallik alınarak cenaze Uzun Mehmet Camii'ne uğurlandı. 

Erol Mekik, bugün Uzunmehmet Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kilimli Mezarlığı'nda defnedilecek. 

detail-photo-fancybox-3

detail-photo-fancybox-3

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER