'Evet oyları arttı'

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, 4 Nisan’da Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini ve açılış törenini değerlendirdi.

'Evet oyları arttı'

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a gelmesi ile Zonguldak’ta Evet oylarının arttığını düşünüyorum dedi.

O hafta içi havaların sürekli sisli olmasından dolayı helikopterin inemeyeceği tedirginliği yaşadığını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman;

“O gün bizim için Zonguldak için büyük gündü. Sayın Cumhurbaşkanımız yoğun programına rağmen Zonguldak’a geldi. Biz AK Parti teşkilatı olarak bu büyük güne günler öncesinden organizasyonlar yaparak başladık. Heyecanla yaptığımız bu çalışmamıza çok şükür değdi. Çok güzel bir miting oldu. Bayanlarımız en önde en ön saflarda yer aldı. Cumhurbaşkanımızda gerçekten çok heyecanlıydı. Bizde çok heyecanlıydık. Ben güzel geçtiğini düşünüyorum. Miting alanına katılım yüksek olduğu gibi alanın dışında da büyük bir kalabalık vardı. Cumhurbaşkanımızın helikopterinin indiği Kargo alanından miting alanına kadar vatandaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Büyük bir sevgi seli ile karşılaştı Sayın Cumhurbaşkanımız. Ben de oğlumla birlikteydim ve oğlumu da Cumhurbaşkanımızla tanıştırdım. O da çok seviyordu zaten Cumhurbaşkanımızı. Yani ben ayrıca mutluyum ve umutluyum. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a gelmesi ile Zonguldak’ta Evet oylarının arttığını düşünüyorum. 10 gün kaldı ve bu kalan 10 gün boyunca teşkilat olarak elimizden geldiğince çalışacağız. Daha iyi sonuçlar çıkaracağız inşallah” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER