FATİH ÇAKIR GEZİYOR

Ereğli AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır, “Ereğli’yi ilçe merkezi ve köyüyle düşünüyoruz. AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı dönemimde de böyleydi; bizim için öyle ayrı-gayrı yoktur” dedi.

FATİH ÇAKIR GEZİYOR

Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği’ne giderek mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Dernek Başkanvekili Nazif Kaplan, ziyarette yaptığı konuşmada, “çıkmış olduğunuz AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığında başarılar diliyoruz. Muhtarlar Derneği olarak da başarılarınız devamını temenni ediyoruz” dedi.

“EREĞLİ’Yİ İLÇE MERKEZİ VE KÖYÜYLE DÜŞÜNÜYORUZ”

Çakır ise, Ereğli’nin yeni yüzyılı vurgusu yaptığı sözlerinde şunları söyledi: “Doğup büyüdüğümüz Ereğli’nin sorunlarını biliyoruz. Çözüm noktasında da elimizden gelen her şeyi yapmak için aday adayı olduk. Önce genel merkezimiz sonra kıymetli milletimizin takdiri olup da görev alırsak Ereğli’mizi iyi yerlere taşıyacağımızdan bir şüphemiz yok. 46 yaşımdayım. Ereğli’nin bilmediğimiz sorunu yok. Bu şehir için yapılması gereken ne varsa hepsini biliyoruz. Ankara’yı biliyoruz, Zonguldak’ı biliyoruz. Doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek istiyorum. Bu işler nasip meselesidir.

Biz istiyoruz ki; gençliğimiz, birikimimiz var. Uzun süre de siyasi tecrübemiz var. Yapılacak çok işimiz var. Ereğli’yi ilçe merkezi ve köyüyle düşünüyoruz. Başkanlığım (AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı) dönemimde de böyleydi; bizim için öyle ayrı-gayrı yoktur. Yeni Türkiye yüzyılına Ereğli’mizi hazırlamamız lazım. Ereğli’nin ekonomisini her açıdan büyütmemiz lazım.”

ÇAKIR’DAN ANDİÇ’E “HAYILI OLSUN” ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı’na atanan Muhammet Mücahit Andiç’i, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Çakır ziyaret etti. Görevinden istifa eden İbrahim Sezer’in yerine getirilen Andiç, göreve başladı. Kendisini ziyaret eden AK Parti’nin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır da Andinç’e başarı temennisinde bulundu. Çakır, “Bizler ilçe başkanımız ve teşkilatımızın her daim yanındayız. Üzerimize düşen her görevi de yerine getireceğiz” dedi.


Andiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirerek, yerel seçimlere ilişkin, “adayımız kim olursa olsun biz de sonuna kadar arkasında durup destek olacağız” diye konuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER