GÜLGEN ERGEN&8217;İN OKULUNDA SON DURUM

GÜLGEN ERGEN&8217;İN OKULUNDA SON DURUM

Gülben Ergen´in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 9. anaokulunu Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde açacak.
Türkiye´de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 9. anaokulunu açmaya hazırlanıyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay ve Aydın´da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni okulunu Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde açacak. 17 Mart 2012 tarihindeki açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı´na bağışlanacak olan okul, yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip
bulunuyor. Okulun tüm inşaat ve kırtasiye masrafları Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından karşılandı.
Okulun açılış töreni, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar´ın yanı sıra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız´ın da katılımıyla 17 Mart 2012 Cumartesi günü saat 13.30´da gerçekleştirilecek. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle yeni okullar açmaya hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER