YAZICIOĞLU´NA İADE-İ ZİYARET

YAZICIOĞLU´NA İADE-İ ZİYARET
Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu´na iade-i ziyarette bulundu.
Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez, Vergi Haftası dolayısıyla kendisini ziyaret eden Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu´na iade-i ziyarette bulundu. İlk olarak Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu´nu, ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez, Yazıcıoğlu ailesinin oldukça sosyal ve aktif bir aile olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhan Yazıcıoğlu ise, grup şirketleri olarak Ereğli´den kazandıklarını yine Ereğli´de değerlendirmeye ve bunu yaparken de devlete karşı sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Yazıcıoğlu, Gülmez ve personeline bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini de sözlerine ekledi. Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez, daha sonra Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yazıcıoğlu´nu da belediye arkasında bulunan Yazıcıoğlu Kuyumculuk´ta ziyaret etti. Ziyarette Yazıcıoğlu Şirketlerler Grubu Onursal Başkanı İsmail Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İslam Yazıcıoğlu da hazır bulundu.
İrfan Yazıcıoğlu´nun oldukça aktif biri olduğunu ve takip etmekte zorlandığını ifade eden Gülmez, Yazıcıoğlu Şirketlerler Grubu´na bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Yazıcıoğlu ise, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Gülmez´e teşekkür ederek, başarı dileklerini sundu.
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER