KERMES ÇADIRDA YAPILDI

KERMES ÇADIRDA YAPILDI
gundemeregli.com

Alaplı Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğince ilçedeki tahsil çağındaki talebelere yönelik yardım kermesi düzenlendi. Kermesin gelirleri A.Doğancılar kız Kuran kursu ve Çamlıca Yurdunda kalan öğrencilere harcanacak.

Alaplı güreş sahasında Düzce Belediyesi Mehteran takımı davetlilere mehteran gösterisi sundu.

Bu yıl ilk defa ilçemize  deve getirdik. Bu deveyi kermesimizde kesip gelen misafirlere deve etinden döner ikram edeceğiz.

Derneğimiz 1985 yılında bu yana Alaplı ilçesinde hizmet vermektedir. Düzenlediğimiz kermese Alaplı halkımız büyük destek vermektedir. Ben bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da yaptığı konuşmada  Bu dernekler bize yardım yolunu açan birer vesiledir. Bizleri davet ediyorlar. İnsani görevimizi yerine getirmemiz için faaliyette bulunuyorlar. Bizlere de onlara destek olmak bu amaçla da  yardımda bulunmak görevi düşer. Ben destek olan yardımda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Açılış konuşmalarından sonra yapılan duanın ardından kermesin açılış kurdelesini Alaplı kaymakamı Yıldıray Mağaç , Belediye başkanı Çimenoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Sever,Çamlıca Öğrenci Yurdu Müdürü A. Zahid Ünal hayırlı olması dilekleriyle birlikte kesti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER