KOLTUKLAR BABAMIZIN MALI DEĞİL

KOLTUKLAR BABAMIZIN MALI DEĞİL

Son dönemlerde Ereğli ilçe kamuoyunda Ticaret ve sanayi Odası başkanlığı için adı ön plana çıkan,  otomotiv ve otel sektörünün bölgemizdeki öncülerinden Keleşler Park Otel ile Keleş- san Otomotiv&[#]8217;in Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Aslan Keleş, Ereğli&[#]8217;nin hayalet kent olmaya doğru gittiğini belirtti.

Keleş gündeme ilişkin gazetemizin sorularını yanıtladı. Ereğli Ticaret ve Sanayi odasının çalışmalarından, otomotiv sektörüne, Erdemir&[#]8217;den, yerli otomobil fabrikasına kadar pek çok konuda ayrıntılı bilgiler veren Keleş, yine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

&[#]8220;Koltukların kimsenin babasının malı değil. Kendi işletmenizde bile kendi babanızın yeri değil, bir yönetim kurulu oluşur, yönetim kurulu kimi başkan seçerse; koltukta o oturur.&[#]8221; diyen Keleş,  o yüzden bu işlere talip olanların ciddi sorumluluklar alması gerektiğini söyledi. 
Keleş ile yaptığımız söyleşinin tamamını; GAZETENİZ GÜNDEM´İN  Çarşamba günkü sayısında bulabilirsiniz.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2012, 15:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
tso üyesi
tso üyesi - 12 yıl Önce

evet sayın aslan bey çok doğru söylediniz.. koltuklar 23 nisan da çocuklara bir iki dakika verilir...siz 23 nisanı bekleyin.

harun yuksel
harun yuksel - 12 yıl Önce

böyle genç insanların öne çıkması ne güzel. batı karadenizin bunun gibi insanlara ihtiyacı var. başarılar...

SIRADAKİ HABER