YOLLAR ÇÖP ARAÇLARININ...

YOLLAR ÇÖP ARAÇLARININ...

Ereğli ilçesinde &[#]8220;Temiz Ereğli&[#]8221; sloganı ile yollarda seyir eden özel temizlik hizmetlerine ait çöp araçları, trafiği adeta kilitleme noktasında kadar getiriyor.

İlçede Ereğli Belediyesi tarafından özel bir firma tarafından yapılan temizlik ve çöp toplama çalışmaları sırasında genellikle mesai saatlerini tercih eden çöp araçları, ister-istemez trafiğin keşmekeşliğe dönmesine sebep oluyor.

Özelikle çöp toplamak için ilçeye bağlı Müftü Mahallesi ve İlhami Sosyal caddelerinde mesai saatlerini tercih eden çöp araçları, çöp konteynırları araca boşaltırken, ana yol üzerine park ederek, boşaltım işlemini yapması trafikte uzun kuyruklar oluşmasına sebep oluyor.

Bu konuda şikâyetlerini dile getiren araç sürücüleri, temizlik ekipleri çöpleri boşaltmak için daha uygun bir zaman bulabileceğini ifade ederek  &[#]8220;Özellikle mesai saatleri içersinde yapılması alternatif yollar konusunda sıkıntı yaşayan ilçe trafiğini de daha da içinden çıkılmaz bir hala sokuyor. Bu çöp boşaltma konusunda gece saatleri ya da akşam saatleri tercih edilmeli, birde çöp araçları biraz daha düzenli park yapılarak konteynır boşaltması sağlanabilir. Araçlar yolu ortalayarak,  park ediyor ve gelişi güzel duruyor. Biraz uygun bir köşeye yanaşsa sıkıntı olmayacak.  Gündüz araçlar için çöp boşaltma işi büyük bir sıkıntı yaratıyor&[#]8221; dediler.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER