KYK’DA YANGIN!

KYK’DA YANGIN!

Acil Durum Eylem Planları kapsamında Devrek'te kurtarma, koruma ve yangın söndürme konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Devrek İlçe Yurt Personeline bölgede sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında doğru davranışları kazandırmak için eğitim düzenlendi. Eğitim sonrasında çalışanlara uygulamalı tatbikat Zonguldak İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından verildi.

Devrek Yurtkur yurdu bahçesinde yangın söndürme tatbikatı Zonguldak İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli tarafından verildi.Çıkabilecek yangınlara müdahale yapabilmeleri için personele yangın tüplerinin kullanımı gösterildi.Eğitim sonrası Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden tatbikat ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "İlçe Müdürlüğümüz personeli,Gençlik Merkezi ve Yurt Personellerimize yönelik Afet bilinci ve afet mobil uygulama konulu eğitim gerçekleştirildi."

Tatbikata katılan personel farkındalığı kazandırmak amacıyla düzenlenen eğitime desteklerinden dolayı AFAD’a teşekkür etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER