MEHMET FATİH ÇAKIR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MEHMET FATİH ÇAKIR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Önceki Dönem AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti’den Zonguldak Milletvekilliği için aday adaylığı açıklamasında bulundu.

Çakır, açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı”nı inşa etmek için AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için yola çıktığını ifade etti.

Çakır'ın adaylık açıklaması şöyle:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, geçtiğimiz 21 yılda eğitim, sağlık, ulaşım, savunma, altyapı gibi alanlarda büyük yatırım hamleleri gerçekleştiren; sosyal, siyasal ve kültürel hayatımızda büyük gelişmelere imza atarak ülkemizi dünya ülkeleri arasında gıpta edilen bir noktaya getiren ve eşine az rastlanır bir başarı hikâyesi yazan, bu yolda her türlü engelleme ve ihanet çabalarını bertaraf ederek müreffeh geleceğimizin teminatı olduğun tescilleyen AK Parti’mizin AK kadroları,  “Türkiye Yüzyılı” programı çerçevesinde, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çıtayı daha da yukarı koymak kararlılığında ve iddiasındadır.  

Ulaştığımız nokta, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye ideali için sarsılmaz bir zemin, yeni bir geleceğin temeli niteliğindedir. Bu temelden hareketle; dünya, ülkemiz ve bölgemizde değişen şartlar ile sürekli yenilenen ihtiyaçlar çerçevesinde, hiç eksilmeyen, aynı dava şuuru içinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi geleceğe taşıma çabasını, milletimizin bize verdiği kutlu bir görev olarak kabul ediyoruz.  Bu duygu ve düşünceler içinde 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’mizden Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığı için bu kutlu yolun ilk adımını attığımı değerli halkımız ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.

Vatanımız, ülkemizin esenliğini, milletimizin her bir ferdinin huzur ve refahını esas alan bu kutlu davaya, 21 yıl boyunca olduğu gibi, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de vatandaşımızın yüksek bir teveccüh göstereceğine, “Türkiye Yüzyılı”nı inşa edecek olan AK Kadroları yeniden çok güçlü şekilde iktidara getireceğine inancım tamdır.

Bu vesileyle, , 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyor,  AK Parti’mizin kuruluşundan bu yana, bu kutlu davaya hizmet edenlere minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.  Davamıza hizmet ederken hayatını yitiren büyüklerimizi rahmetle anıyor, görevlerinin başında olanlar ile diğer aday adayı arkadaşlarımıza ise başarılar diliyorum.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER