Müptezel Yazar Bozuntusunu Şiddetle Kınıyoruz”

Müptezel Yazar Bozuntusunu Şiddetle Kınıyoruz”

Zonguldak’ta sahibi olduğu Pusula Gazetesinde yazdığı “Ahlak dışı” yazılarla ünü il sınırlarına ulaşan Ali Rıza Tığ’ın 9 Ekim tarihinde sitesinde yayınlanan ve hemşirelere yönelik ahlaksız yakıştırmalarda bulunulan 10 Ekim Pusula Gazetesinde çıkan köşesindeki yazıya Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’tan sonra Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı’ndan da çok sert tepki geldi.

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı adına açıklama yapan Başkan Mehmet Ali Kara, İmza Gazetesindeki, “Ali Rıza Tığ, yine “Ahlak dışı yazı” da sınır tanamadı! Hemşirelere ahlaksız yakıştırma!” başlıklı haber üzerine öğrendiği hemşilerelere yönelik “Ahlaksız yakıştırmayla” ilgili sert tepki gösterdi.

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemizin en fedakar ve cefakar meslek mensuplarından olan hemşirelerimizi o lağım kokan kalemine ahlaksızca malzeme yapan bu müptezel yazar bozuntusunu şiddetle kınıyoruz” denildi.

Açıklama şöyle:

“ZONGULDAK’TAKİ TEK RUH HASTASI YİNE LAĞIM KUSMUŞ

Artık Zonguldak’ta kimsenin dikkate almadığı, görmezden gelinen ve deli muamelesi çekilen yerel gazete köşe yazarı, yine başlığından sonuna kadar lağım gibi bir üslup içeren köşe yazısı kaleme almış. Kaleme almış derken ne kalemden, ne yazmaktan, ne ahlaktan, ne edepten bir nasibi olmadığı için kusmuş demek daha doğru olacaktır…

Atasözlerimiz arasında ‘kişi kendinden bilir işi” şeklinde güzel bir söz ve edebiyatımızda ‘sen herkesi kör, âlemi kendin gibi sersem mi sanırsın’ şeklinde tam bu ahlak yoksunu yazarı tasvir eden vecizeler vardır. Çünkü bu kişinin sicili bu tip ahlaksızlıklarla doludur. Kendi meslektaşlarıyla atıştığı ve yatak odası mahremiyetlerini köşesine taşıdığı yazıları hala internet aleminin çöp sepetlerinde yer almaktadır. İsmini dahi yazmadığımız halde eminim tüm Zonguldak kimden bahsettiğimizi çok iyi anlamıştır.

Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanlığı olarak, ülkemizin en fedakar ve cefakar meslek mensuplarından olan hemşirelerimizi o lağım kokan kalemine ahlaksızca malzeme yapan bu müptezel yazar bozuntusunu şiddetle kınıyoruz ve kendisinden her zerremizle utandığımızı ifade etmek istiyoruz.

Genel Merkezimizin desteğiyle hemşirelerimiz, tüm sağlık çalışanlarımız ve hatta emeğin başkenti Zonguldak’ımız adına bu şuursuzlukla hukuk önünde mücadele edeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER