Özbakır'dan hastane ve stat açıklaması

Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ta yapılması planlanan hastane ve stadyum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbakır'dan hastane ve stat açıklaması

Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ta yapılması planlanan ancak bir türlü yer bulunamadığı için hayata geçirilemeyen 400 Yataklı Hastane için yeri için ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Zonguldak’ta stat müjdesi vermeyip Düzcelilere yeni stat sözü vermesi ile açıklamalarda bulundu. Özbakır, “Hastane yeri için gösterdikleri Elvanpazarcık’ta ki alanla ilgili “Bana göre en ters yer, ben merkezde bir yer istiyorum. Biz Zonguldak için stada karşı değiliz. Stat sırası geldiğinde yapılır. Biz mevut stadımızın elden geçirilmesini, kapalı spor tribünlerinin yapılmasını ve bitirilmesini amaçlamıştık. Bugün stadın önünden geçtim, hızla devam ediyor. Bir daha ki sezona yetişmesini hedefledik” dedi.


“ELVANPAZARCIK BANA GÖRE TERS”


AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, geçtiğimiz günlerde Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ve İl Genel Meclisi Üyeleri’nin hastane yeri için gösterdikleri Elvanpazarcık’ta ki alanla ilgili “Bana göre en ters yer Elvanpazarcık, bu şehre yakışmayacak bir yer. Ne yolu var, yol yapmaya kalsanız yol bağlantısı olmayabilir. Ben merkezde bir yer istiyorum” dedi.


“STAT YERİ BULUNURSA SIRASI GELDİĞİNDE YAPILABİLİR”


AK Parti Zonguldak Milletvekili MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Zonguldak’ta stat müjdesi vermeyip Düzcelilere yeni stat sözü vermesi ile ilgili yaptığı konuşmasında ise şunları söyledi:
“Biz Zonguldak için stada karşı değiliz. Stat sırası geldiğinde yapılır. Biz mevut stadımızın elden geçirilmesini, kapalı spor tribünlerinin yapılmasını ve bitirilmesini amaçlamıştık. Bugün stadın önünden geçtim, hızla devam ediyor. Bir daha ki sezona yetişmesini hedefledik. Yanında yeni binalar da yapılacak, büyük bir yatırım var orada. Stat yeri bulunursa sırası geldiğinde yapılabilir. Yapıldı da biz yapılmasına karşı mı çıkıyoruz”


“ŞİMDİYE KADAR TAKIMA BİR YARDIMCI OLAN BENİM”


Aylık 500 bin lira stat masraflarının Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün karşılamayacağını belirten Özbakır “Bunu bazıları manipüle ediyor. Bir sorun var, Bakanımız da açıkladı, bir stadın aylık masrafı 500 bin lira. Bu kulüp bunu kaldırabilir mi, kaldıramaz mı? Düzce’de ki kulüp bunu nasıl kaldırır onu da bilemiyorum. Büyük bir masraf var. Bizim kulüp aylık 500 bin lira masrafı kaldırabilir mi, maça gidenlerin çoğuna sorduk, Bakan Bey de sordu. Bin kişi ancak bilet parası veriyormuş. Bu da takımı kurtarmaz. Şimdiye kadar takıma bir yardımcı olan benim, parasal katkıda bulundum. Hem amaçlarına gittim. Otobüs tahsisi ettik. Benden başka yardım edene rastlamadım, varsa söyleyin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT
MERT - 7 yıl Önce

sayın vekilim Pisti atletlerin dışında sağlıklı yaşam için kullananlar,diğer Spor dallarından kondisyon için pisti kullananlar var.BİNLERCE ZONGULDAKLIYI DAHA SONRA ZONGULDAKLI OLACAKLARI MAĞDUR ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR.

SIRADAKİ HABER