SON ANDA KURTULDU.

SON ANDA KURTULDU.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Ayşegül Y. kendisini telefonla arayan kişiye inanarak altınlarını bozdurdu. Özel bir bankada parayı havale edeceği sırada güvenlik görevlisinin dikkati üzerine son anda dolandırılmaktan kurtuldu. Altınları bozan kuyumcu Kenan Emir ise Ayşegül Y.’nin daimi müşterisi olduğunu belirterek, kadının ‘oğlumun düğünü var ona destek olmak için altınlarımı bozduruyorum’ dediğini söyledi.

Ereğli ilçesinde, Ayşegül Y. (47) kimliği belirsiz bir kişinin kendisini aradığını ve elindeki altınları bozdurarak parayı kendi hesabına aktarılmasını istedi. Ayşegül Y.  bunun üzerine elindeki tüm altınları bir kuyumcuya ‘oğlumun düğünü var ona destek olmak için bozduruyorum’ diyerek altınları bozdurdu. Bankaya giden kadının transfer etmek istediği miktar büyük olunca güvenlik görevlisi durumdan şüphelenerek polise haber verdi. Ayşegül Y. polis ekiplerine durumdan korktuğunu belirterek, “beni bir numara aradı. Korkumdan telefonu kapatamadım bile. Telefonum hep meşguldü. Hatta beni arayan numara telefonumda gözükmüyor.” dedi.  Kuyumcudan altınlarını geri almak istediğini söyleyince bankaya gelen ekipler kadına yardımcı oldu. Polis ekipleriyle kuyumcuya giden Ayşegül Y. Parasını vererek altınları geri aldı. Rahat bir nefes alan kadın dolandırılmaktan son anda kurtularak evinin yolunu tuttu. Ayşegül Y.’nin kendisini dolandırmaya çalışan şahıstan şikayetçi olmadığı öğrenildi.

OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN BOZDURDUĞUNU SÖYLEDİ

Altınları alan kuyumcu Kenan Emir “Daimi olan müşterim büyük bir heyecanla bana gelerek ‘Oğlumun düğünü var ona destek olmak için’ altınlarımı bozduruyorum’ dedi. Altınlarını bozdurarak ayrıldı.” diye konuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER