Kdz. Ereğli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri İçin Üyeler Oy Kullanmaya Başladı

Kdz. Ereğli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri İçin Üyeler Oy Kullanmaya Başladı

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri sabah 09.00 itibarıyla başladı.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi odası organ seçimleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda başladı. İlk oylar sandığa girdi. Seçimlerde mevcut TSO Başkanı Arslan Keleş ve İşadamı Niyazi Özcan başkanlık için yarışıyor.

Seçimin başlayacağı saat yaklaşırken, tüzel ve kişi işletmelerinin temsilcileri salonun önünde yerlerini almaya başladı. Adaylar Arslan Keleş ve Niyazi Özcan, oy kullanmak için gelen üyeleri kapıda karşılıyor.  Seçimde Keleş mavi listeyle, Özcan ise beyaz listeyle yarışıyor.

Seçim dolayısıyla emniyet müdürlüğü ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi.  Öte yandan, oyların kullanıldığı salonda, seçim sandıkları için ayrılan bölgeyi ayıran beyaz çizginin aşılmaması için görevli İlçe Seçim Kurulu yetkililerince sürekli uyarılar yapılıyor.

Seçimlerde, yedi grupta yirmi bir TSO meclis üyesi seçilecek. Organ seçimleri kapsamında yedi grupta üçer üye seçilecek ve TSO Meclisini oluşturacak. Meclis daha sonra yapacağı ilk toplantıda yedi kişilik TSO yönetim kurulunu oluşturacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2022, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER