Tezel'den Teşekkür...

Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel, Genel Kurul sonrası bilgilendirme mesajı yayınlarken, katılımcılara teşekkür etti.

Tezel'den Teşekkür...

Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel, 19 Şubat Pazar günü Kdz.Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Mali Genel Kurulunda üyelerin katılımı ile, kente yakışan bir Genel Kurul icra ettiklerini belirtti. 

Esnafların ve kentin sorunlarının görüşüldüğü ve mali bilgilerin sunulduğu Genel Kurulda yoğun katılım olduğunu vurgulayan Tezel katılımcılara teşekkür etti. Tezel, ‘’Görev yaptığımız süre içerisinde ekonomik ve sosyal anlamda sürüdürdüğümüz çalışmaları en ince detayı ile ortaklarımız ve misafirlerimize aktardık.  Geçtiğimiz yıl 1100 aktif ortağımıza 21.300.000,00 TL hazine destekli  işletme , 132 esnafımıza,  ‘can suyu’ projesi kapsamında 3.398.000,00 TL  faizsiz kredi verilmesini sağlayan kooperatifimiz, temerrrüte düşmüş 147 esnafımızın borçlarını yeniden yapılandırarak 1.203.000,00 TL gecikme faizi silinmiştir. Vadeli mevduatı 1.006.000,00 tl bloke, risk , güçlendirme fonu hesabında nakit 1.577.000,00 tl , esnaflarımızın üzerinde 2.200.000,00 tl kredi alacağı olan kooperatifimizin mali genel kurulunu örnek gösterilecek bir birliktelik ile tamamladık.’’ Dedi.

Hikmet Tezel yazılı açıklamasında, ‘’Genel Kurulumuzu şahsen katılımı ile onurlandıran, Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Şerafettin Turpcu, Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, Zonguldak  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Esnaf Odalarının Başkan ve Yöneticileri, Müsiad İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Şehir dışından katılarak onurlandıran  Oda ve Kooperatif  Başkanları, Mazeretleri dolayısıyla katılamayıp telgraf , telefonla bize ulaşan , çiçek  göndererek onurlandıran, Değerli Esnaflarımız, misafirlerimiz ve Basınımızın güzide mensupları ‘na ;

        Temsil ettiğim kurumum,  şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür eder ; Genel Kurulumuzun tüm Esnaflarımıza , Kentimize , Bölgemize ve Ülkemize Hayırlar getirmesini dilerim’’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER