TSO´DA SON 48 SAAT

TSO´DA SON 48 SAAT
gundemeregli.com-TSO Başkan Adayları Erdem, Tetiker ve Keleş iddialı konuştu. Her üç adayında kazanmaya kesin gözüyle baktığı seçimler Pazar günü yapılacak.

 

5 Mayıs Pazar günü yapılacak olan TSO seçimlerinin iddialı isimlerinden biri olan Erdem, bilboordlara verdiği ilanlarla da dikkat çekiyor. Erdem seçim bürosu olarak kullandığı Beyaz Sayfa irtibat bürosunda da üyeleri ağırlamayı sürdürüyor.




BEŞERİ İLİŞKİLER
Erdemir yönetimi ile yapacağımız görüşmeler neticesinde tersanelerin repertuara alınmasını sağlayacağız. Eğer bu ülkenin tüm sıkıntısı istihdam ise Ereğli ekonomisinin canlanması için bu tersanelerin bir an önce ayağa kalkması lazım.

VAGON FABRİKASINA YAN SANAYİ VE ŞASİ İMALATI
Adapazarı´nda vagon fabrikası var, tersaneler sadece gemi yapmaz. Vagon fabrikasına şasi yapabiliriz.

ERDEMİR İÇİN YAPILABİLECEK İMALATLAR


Kdz. Ereğli ilçesinde 5 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan İş adamı Arslan Keleş Keleşler bir basın toplantısı düzenleyerek projelerini açıkladı.

Tetiker düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Soru cevap şeklinde geçen basın toplantısında Tetiker, Ekonomik krizin üzerinde çözüm önerileri üzerinde durdu,  TSO Başkanlığı yaptığı dönem ki çalışmalarından bahsetti ve projelerini anlattı.




   Allah göstermesin; biz, siyasette de varız, her şeyde varız diyerek tekrar eski kavgalı günlere, bir birimizle olan kutuplaşmalara gidersek bundan halk ve Ereğli ve sizler zarar görür.

 Seçim sonuçlarına göre yapılan tahminlere yönelik soruyu değerlendiren Tetiker, şunları söyledi:

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER