TATOĞLU´NDAN GÖRKEMLİ TEMEL ATMA TÖRENİ

TATOĞLU´NDAN GÖRKEMLİ TEMEL ATMA TÖRENİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi Hamzafakıhlı Köyü Çolaklar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi alanında Tat Metal Sahibi Akın Tataoğlu tarafından yaptırılan Camiinin temel atma töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan tarafından dua okundu ve temel için kurban kesilerek, Vali Ayyıldız ve beraberindekiler birlikte temel atma butonuna basarak, 6 ay sonra tamamlanacak olan İbadethaneyi çalışmalarını resmen başlatmış oldu.

Temel atma törenine, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekili prof dr Ercan Candan,AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Alaplı Belediye Başkan vekili Mehmet Yaman ,AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar,AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu,CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Naci Kılıç, ,İş Adamı Celil Uzun,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yazıcıoğlu ve İl Genel Meclis üyeleri , Oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER