UTKU KOLEJİNE, İLGİ GİDEREK ARTIYOR

UTKU KOLEJİNE, İLGİ GİDEREK ARTIYOR

gundemeregli-Ereğli ilçesinde eğitim-öğretim veren Utku Koleji tanıtım günleri etkinliğinin ikinci haftasında yine velilerden yoğun ilgi gördü.  

Ana sınıfları ile ara sınıflarına kayıtlarında yapıldığı tanıtım günlerinde kayıt başvurusuna ilginin bekleneninde üzerinde olması, okul yönetimini oldukça memnun etti.  

Utku Kolej&[#]8217;inin 6 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve okulu tanıtmanın yanı sıra kayıt yaptırmak isteyen Anasınıfı 1 ve ara sınıfları öğrenci ile velilerinin, öğretmenlerle tanıştığı, okulun tüm alanlarının gezildiği  ve &[#]8220;Niçin Utku Koleji?&[#]8221;sorusuna cevap bulunduğu tanıtım günleri 10 Mart Cumartesi gününün ardından 17 Mart Cumartesi günü de ikinci etkinlik ile devam etti.    24 Mart tarihinde son tanıtım gününü gerçekleştirecek olan okul yönetimi hazırlık telaşını sürdürüyor.  

Okula kayıt yaptırmak isteyen yada okulu yakından tanımak isteyen vatandaşların yoğun talebine okul yönetiminin sıcak ilgisi ile ortam daha da güzel hale getirdi.

 Okul yönetimin velilere tüm okulu gezdirerek bilgi verdiği etkinlik kapsamında kolejin, başarılarından bahsedildi. 2.sınıftan itibaren 2. bir dil olarak Almanca eğitimi verildiği üzerinde duruldu. Yine 2. sınıftan itibaren müzik, keman ve piyano eğitiminin yanı sıra haftada 10 saat İngilizce programlarının verildiğine dönük bilgiler üzerine vurgu yapıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2012, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER